Home

Monday, January 17, 2011

Nude nails*

Макар естественият "гол" цвят на ноктите да се възроди като тенденция още миналото лято, напоследък забелязвам, че има все повече и повече почитатели. И как би могло да бъде иначе, като се вземе предвид, че изисква страшно малко усилия за поддръжка. Все пак при т.нар. nude  тонове олющеното почти не си личи, а това има значение, особено, когато не седим по цял ден в кафенетата.

Дизайнерите нарекоха новото течение "балерински" маникюр, вероятно под въздействието на филма "Черният лебед" и го превърнаха в предпочитан в дефилетата и козметичните си лейбъли.


Големият избор на цветове обаче може доста да ни обърка, а цените още повече. Личните ми наблюдения са, че при "голите" лакове няма голямо значения самата марка, защото те нямат нужда от същото перфектно покритие както при пастелните и тъмните тонове.Лично съм проверила, че еднакво добре стоят както лаковете за 2 лв. така и тези за 22 лв.

Разбира се препоръчвам да е нещо изпитано, защото не веднъж съм чувала за какви ли не алергични реакции от козметика. Все пак ето някоко идеи за различни nude лакове.


И на финал още едно предложени. Ако сте се спрели на бледите цветове, задължително ги изпробвайте преди да ги купите. Те обикновено варират от бледорозово, през бяло и бледосиньо и е просто задължително ги съобразете с тена на кожата си. Иначе ефекта ще е доста неприятен.
За да не сгрешите, аз лично ви съветвам да подберете една идея по-тъмен или по-светъл цвят от този на кожата ви, както при Eva Mendes. Бежовият нюанс пък е най-универсален, така че той също е много подходящ.

No comments:

Post a Comment