Home

Friday, July 11, 2014

Как да избереш твоите цветове? част 2


След като определите цвета си е ред на това да видите кое ви отива най-много. Ще направя една уговорка: цветовете имат безброй тоналности именно в тях е магията. В грима пък разнообразието от цветове се допълва от перлените ефекти. На кратко те са 2 вида – златни и сребърни. Златните са тези, които отиват на жени Есен и Пролет, а сребърните на жени Лято и Зима.



Цветове за жена Пролет:

Разнообразието от цветовете е огромно. Пролетта обича цветове като праскова, бледо оранжево, бледо жълто, както и всякакви пастелни тонове в земната гама – зелено, кафяво със златист оттенък. Идеално стоят изумрудено и тюркоазено.

От палитрата на Екомама това са цветовете:


Цветове за жена Лято

Палитрата, която отива на жени Лято може най-просто да се обясни като – всичко морско. Синкави оттенъци, студени морско зелени цветове, лилаво, сиво в различни нюанси – това са само част от цветовете, с които жена Лято разкрива красотата си. Всичко, което има ефект люспи на риба е идеално. На жените летен тип много подхожда ярък наситено бял цвят както и цвят фуксия с повечето разновидности на розово.

От палитрата на Екомама това са цветовете:



Цветове за жена Есен:

Жената Есен обича както по-натуралните, така и по-тъмните нюанси на цветовете. За нея са подходящи ярко червено, коралово, медено, златисто, теракотен цвят; цвят на камилска вълна. На жената есен й подхождат и ярките нюанси на синьото и зеленото. Кафявото и черното подчертават още повече дълбочината на погледа.

От палитрата на Екомама това са цветовете:





Цветове за жена Зима:

Жената Зима има голям избор от различни тоналности. Единственото, което трябва да избягва са земните тонове, които обезличават красивите и очи и контраст.
Отива й цялата палитра модни ярки цветове, главното е да имат студена основа. Идеално й стои червен цвят с леки примеси на синьо, наситено розово, яркозелен нюанс киви, тюркоазено. На жените със светла кожа им подхожда цвят „каймак”, а на жени със загоряла кожа – ярко бяло.

От палитрата на Екомама това са цветовете:



No comments:

Post a Comment